Tematski večer (NE)MOČ ODNOSA

09.03.2018

dr. DRAGO JEREBIC

specialist zakonske in družinske terapije

"Kako biti starš 30 letniku in kako 10 letniku?"

Spoštovani starši, vzgojitelji, učitelji, kateheti, mladinski delavci, zakonci, pari, vsi, ki delate s skupinami ali z mladimi in pravzaprav vsi, ki ste v kakršnemkoli odnosu,sporočamo Vam, da bo napovedano predavanje dr. Stanka Gerjolja z naslovom: »Začimbe trajnih odnosov«, zaradi bolezni nadomeščeno s predavanjem dr. Draga Jerebica z naslovom: »Kako biti starš 30 letniku in kako 10 letniku?«.Vljudno vabljeni na drugega izmed šestih tematskih večerov pod naslovom (NE)MOČ ODNOSA , ki jih organizira Društvo Salezijanski mladinski center, v sodelovanju z Družinskim centrom Objem.

Gost drugega večera bo dr. Drago JEREBIC, specialist zakonske in družinske terapije, izkušen predavatelj, supervizor, terapevt in avtor mnogih strokovnih člankov.

 V enajstih letih dela je kot zakonski in družinski terapevt opravil preko 7000 terapevtskih ur v obliki individualne, partnerske in družinske terapije.  Poleg tega je izvedel preko 200 predavanj in delavnic. V terapevtski praksi se je specializiral predvsem za težave v partnerskem odnosu, starševske težave z odraščajočimi otroci in probleme zasvojenosti. 

Namen predavanja je osvetliti problematiko odraščanja in odnosa med starši in otroki, ki so preskusni kamen človekovega vstopa v svet. V ospredje bo postavljena zapletenost, a obenem temeljnost odnosov, ki se razvije med otrokom in staršem.

 

SREDA, 14. marec 2018 ob 19.00

Don Boskov center Maribor